Eiersalade Weight Watchers proof
Hatsikidee, de Pasen komt er aan – tijd voor een eiersalade recept! En dan hoort er natuurlijk ook een slanke eiersalade Weight Watchers proof versie bij. Daar heb ik heel wat varianten van bedacht toen ik WW deed. En eerlijk gezegd eet ik hem nu nog steeds de helft van de tijd op deze manier.

Het was wel even zoeken. Want ik heb nog zo ontzettend veel verschillende eiersalade en ei recepten liggen, dat ik even niet wist met welke ik zou beginnen deze week.
Vorige week plaatste ik alvast een vegetarisch ontbijtje met een eitje . Ook ww proof trouwens – zou je niet zeggen als je de kwak mayo op de foto ziet ;-). Ok, voor de mensen die opletten: inderdaad inmiddels al 2 weken geleden ;-). Dit slanke eiersalade recept was ik enthousiast begonnen met intikken en toen moesten de foto’s er nog op en de pinterest afbeelding. En toen was het ineens druk qua werk. En zo lag het ineens zo maar een week te liggen.
Hoezo ineens al die ei recepten dan??
Ik had me twee weken geleden voorgenomen om weer wat vaker recepten te plaatsen. Ik hoop dat op die manier de enorme achterstand van recepten invoeren niet nog erger gaat worden.. Nu ligt het allemaal nog op papieren krabbeltjes. Of mailtjes naar mezelf met een afgekort recept erin. Ik ben eigenlijk super blij dat ik ooit begonnen ben met ze online te plaatsen zodat ik ze hopelijk op 1 plek kan terug zoeken. Nu alleen nog even volhouden om ze ook daadwerkelijk te plaatsen. En dan maar eerst de recepten die ik waarschijnlijk zelf over een paar weekjes zo vlak voor Pasen ga opzoeken :-).
Dus…een wwproof eiersalade die dus binnen het WW programma past. Dit eiersalade recept zit lekker vol saus. Dus geen droge zooi :-P. Het is de meest naturel variant van m’n eiersalade recepten. Kan nooit kwaad.
Recept
Eiersalade recept Weight Watchers proof

Ingrediënten
- 2 eieren
- 2 el magere kwark of griekse yoghurt 0% vet
- 1 handje peterselie
- zeezout, versgemalen
- peper, versgemalen
- 0,5 tl kerriepoeder
- 0,5 tl mosterd, fijne
Bereidingswijze
- Prik de eieren in, doe ze in een pan met water en breng snel aan de kook (met mijn kookplaat duurt dit minder dan een minuut). Laat de eieren vervolgens 9 minuten koken.
- Hak ondertussen de peterselie zo fijn als je lekker vindt.
- Laat de eieren schrikken onder koud water, rol ze, en pel ze. Doe ze eieren in een kommetje en prak ze grof met een vork.
- Doe de kwark, mosterd, peterselie, en het kerriepoeder er bij en roer door elkaar. Breng op smaak met zout en peper.
Notities
Heb je een aanpassing gemaakt die goed uitpakte? Ik ben super benieuwd! Vragen stellen via een bericht hieronder mag natuurlijk ook :-).
Mocht je jouw resultaat-foto op instagram zetten en delen, en je wilt een gratis like + reactie van mij: insta-ping me via @eetsuggestie of gebruik #eetsuggestie