Home | Blog | Vegan Challenge 2014 – Dag 4

Vegan Challenge 2014 – Dag 4

Zoveel heerlijks vegan bij de ekoplaza!

Een top dag: heel veel lekkere vegan dingen gehaald bij de EkoPlaza!

Vegan Ontbijt

2x Geroosterd brood met vegan boter, en bonen in pittige tomatensaus (ook vegan natuurlijk :-).

Vegan Lunch

Een volkoren pita broodje (ze moesten op) met geraspte wortel, gebakken champignons, wat chilisaus, een plakje vegan cheddar van Tofutti, en een vegan gehaktbal van HealthyPlanet. Jeetje wat heb ik zitten smullen!

Vegan Diner

Hier ging het bijna mis. Nou ja het ging eventjes mis. Ik nam een theelepeltje mayonaise. Ik zag m’n vriend met al die lekkere sausjes en kon het niet weerstaan. Ik heb het uiteindelijk na 1 likje niet opgegeten. Het smaakte me toch op de een of andere manier niet.

Morgen maar eens veganistische mayo maken op basis van aardappel.

Verder had ik spinazie, gebakken aardappeltjes met een sjalotje, en 100% plantaardige We Love Nature wokstukjes van Vivera.

Vegan Tussendoortjes

Fruit, groene thee, w