Home | Blog | Vegan Challenge 2014 – Dag 14

Vegan Challenge 2014 – Dag 14

Niet geschikt voor mijn lijf?

Na 14 dagen vegan challenge kreeg ik dermate veel ernstige lichamelijke klachten dat ik ben gestopt met de vegan challenge. En ik was zo enthousiast begonnen..

Dit is de tweede keer dat ik de vegan challenge moet staken en niet door mag gaan omdat de klachten te heftig en te ernstig waren. Blijkbaar is dit niet iets wat goed is voor mijn lichaam. Nee, geen ontgiftingsverschijnselen of afkickverschijnselen ;-).

Het maakt niet uit of ik het voorgeschreven dieet volg of zelf dingen bij elkaar zoek dus volgend jaar ga ik dan ook geen poging meer hieraan wagen. Wel blijf ik een paar dagen in de week vegan eten zoals ik hiervoor al deed maar 100% plantaardig gaat het niet meer worden.

Ik wens de overige deelnemers die wel door kunnen gaan ontzettend veel succes met de laatste loodjes!