Home | Blog | Het idee… en de werkelijkheid ;)

Het idee… en de werkelijkheid ;)

Je hebt zo soms van die ideeën waarvan je dacht dat je ze goed gepland had totdat de praktijk om de hoek komt kijken…

Zo ook de vernieuwing van eetsuggestie.nl: ik had ingepland om een nieuw ontwerp te maken, een nieuw template te programmeren, m’n foto’s aan te passen qua formaat, en alle oude recepten alvast in te voeren op de vernieuwde versie voordat ie weer live zou gaan.

Klonk zo goed…

Dus lekker op vakantie met in het achterhoofd dat ik hier na de vakantie in de avonduren mee aan de slag ging – ben je zo weer een paar maandjes zoet mee.

Tijdens mijn vakantie liep het ineens vol met berichtjes via de e-mail. Het ging om een aantal recepten die ik bedacht had die goed in het Weight Watchers programma pasten. Allemaal variaties op ongezonde dingen zeg maar, maar dan voor weinig SmartPoints. Ik had mijn eigen recepten van de WW community afgehaald (ik ben trouwens zeebeest op de ww community). Ik wilde niet dat ze eigendom zouden worden van Weight Watchers. En omdat hun platform niet zo lekker in elkaar zit, en je berichten en recepten gewoon vrolijk online blijven bestaan als je ze verwijdert, en dan nog steeds voor iedereen in te zien zijn (maar niet meer in je eigen lijstje met recepten zichtbaar zijn), dacht ik: ik haal ze leeg en zet er in dat mensen ze op eetsuggestie.nl kunnen vinden.

Maar daar konden mensen ze niet vinden. Simpelweg omdat ik er nog niet aan toe was gekomen door alle grote verander-plannen om ze daar op te plaatsen.

Dus… dan maar een andere aanpak: ik begin gewoon stukje bij beetje met de vernieuwing. Dus even nog geen nieuw zelf gemaakt en geprogrammeerd ontwerp, en je komt waarschijnlijk foto’s tegen die misschien nog niet de juiste afmeting hebben. Maar wel… wel wat van de Weight Watchers proof recepten waar mensen me over mailden. En dan later komt de rest wel een keertje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 reacties

 1. Jeanine schreef:

  Wat leuk Zeebeest, zo’n site. Ik ga je zeker volgen. Veel succes met de “verbouwing “!

  1. Hoi Jeanine,

   dank je wel :-)).
   Leuk – ik hoop dat je er af en toe wat aan hebt!
   Dank je 🙂 – eerst maar eens een beetje vullen en dan langzaam het uiterlijk veranderen ;-).

   Toevoeging 20/06/2018:
   Ik kwam er net pas achter dat je waarschijnlijk geen melding hebt ontvangen toen je bericht online zichtbaar werd, en toen ik had gereageerd. Vandaar dat je nu pas deze melding ontvangt – sorry daarvoor! Je krijgt niet bij iedere reactie een mailtje – alleen als ik zelf reageer ;-). De email is er nu ook op aangepast.