Home | Blog | eetsuggestie.nl opgestart

eetsuggestie.nl opgestart

Eetsuggestie.nl is een website vol vegetarische en veganistische recepten. 
De recepten zijn ook geschikt voor vleeseters die af en toe eens een dagje zonder willen of een vegetariër te eten krijgen. 

Na jarenlang recepten bedenken en verzamelen werd het tijd om al die papiertjes eens het huis uit te werken om weer wat ruimte te maken. 

Ik had al boekenkasten vol in huis en ook nog eens in de schuur, en daarbij nog meerdere boodschappentassen met papieren scheursels en krabbels. Eigenlijk schandalig voor een webdesigner… dus in juli 2012 ben ik er vaart achter gaan zetten om al m’n aangepaste verzamelde recepten, en zelf-bedachte recepten online te gaan plaatsen.

Ik hoop dat jullie net zoveel plezier beleven aan deze recepten als dat ik heb gedaan en nog steeds doe!

groetjes,
Chantal

Eetsuggestie.nl zou niet mogelijk zijn geweest zonder:

  • de hulp van mijn ouders Fred en Liesbeth – zij hebben er niet alleen voor gezorgd dat ik interesse heb voor eten, maar zij zijn ook zo lief geweest om hun ideeën over de website met mij te delen en tips te geven over mogelijke toekomstige uitbreidingen.
  • mijn vriend Martijn – dankzij zijn geduld heb ik niet alle recepten weggegooid om ruimte in huis te maken, maar heb ik deze site gebouwd. Hij heeft meegekeken tijdens de ontwikkeling er van en altijd z’n waardevolle eerlijke mening gegeven.
  • mijn broer Vincent – voor de verrassende inspirerende ideeën die hij altijd heeft over vreemde smaken combineren en de mooie recepten die hij zelf bedenkt. Hij zou een eigen kookboek kunnen schrijven!
  • restaurant De Librije – door de prachtige vegetarische gerechten te eten in het restaurant, en het volgen van kookworkshops in de kookschool ben ik er nog meer van gaan houden om vegetarisch te eten en te koken.