Home | Blog | eetsuggestie.nl is live!

eetsuggestie.nl is live!

Een site met iedere week nieuwe vegetarische recepten om van te smullen.

Niet alleen voor vegetariërs en veganisten, maar natuurlijk ook voor part-time vegetariërs, of vlees- en vis-eters die eens een dagje zonder willen, of een vegetariër op bezoek krijgen!

De site is nog maar net live, maar er staan al heel wat ideeën op de plank voor nog meer leuke en handige uitbreidingen in de toekomst.

Bijvoorbeeld vega kookboek recensies, informatie over vleesvervangers, vega restaurant tips, vega workshop tips, en nog veel meer leuke en handige dingetjes! 

Na jarenlang recepten bedenken, verzamelen & aanpassen, werd het tijd om al die papiertjes eens het huis uit te werken om weer wat ruimte te maken. 

Ik had al boekenkasten vol in huis en ook nog eens in de schuur, en daarbij nog meerdere boodschappentassen met krabbels en papieren scheursels. Rijd voor actie dus! Nu ben ik van beroep webdesigner dus kon ik in m’n vrije tijd mooi een site voor mezelf ontwerpen en bouwen! In juli 2012 ben ik er vaart achter gaan zetten om de site te maken en alle recepten online te gaan plaatsen.

Ik hoop dat jullie net zoveel plezier beleven aan deze recepten als dat ik heb gedaan en nog steeds doe!

groetjes,
Chantal