Home | Blog | Buiten de deur | Ervaring Librije’s Zusje Vegetarische Restaurantweek 2012

Ervaring Librije’s Zusje Vegetarische Restaurantweek 2012

Wat heb ik op 7 oktober 2012 heerlijk gesmikkeld bij Librije’s Zusje tijdens de vegetarische restaurantweek 2012!

Wow… dit was lekker. Veel smaken, afwisselend, meerdere texturen in een gerecht, mooie borden, en goede bediening (en lekkere wijnen ;-). Hier kun je echt als vegetariër goed terecht voor een heerlijk menu.

Tijdens de vegetarische restaurantweek 2012 serveerde Librije’s Zusje het volgende:

Ingemaakte geroosterde tomaat, kaneel, rode bietjes en oude boerenkaas (zie foto)
***
Cruesli van granen en zaden, ingemaakte wortel, madraskerrie en gerookte olijfolie
***
Komkommer, witte chocolade, citroen en verveine

Bij dit menu kreeg je ook diverse amuses om je maagje en je tong extra te strelen :-). Het was zo veel en zulke ingewikkelde dingen om te onthouden dat me dat dan ook niet gelukt is. En om nou de hele tijd met fototoestel en kladblok aan tafel te gaan zitten: dat vond ik ook een beetje zonde van mijn lekkere en gezellige maaltijd. Mijn tip is dan ook: probeer het eens zelf!

Ik heb zelf nog een extra gerecht er bij genomen: pittige linzen met yoghurt en koriander. Het pittige kon ik niet terugvinden, maar het was zeker een heerlijk gerecht.

Of de wijnen vegetarisch waren heb ik eigenlijk niet gevraagd. Maar daar kun je natuurlijk ook zelf naar vragen als je er eens heen gaat (want dat zou ik zeker doen ;-).