Home | Blog | Afvallen en op gewicht blijven | Weight Watchers (WW) | Recept invoeren via de Weight Watchers app (punten per portie)

Recept invoeren via de Weight Watchers app (punten per portie)

Stel je wilt een recept van iemand anders gebruiken, hoeveel punten kost je dat dan?

Je kunt zelf een recept invoeren via de Weight Watchers app (ook via de website trouwens – een stuk makkelijker!).  Als je eenmaal je recept hebt ingevoerd in de Weight Watchers app, dan kun je heel makkelijk de punten per portie (of twee porties) zien. Ook kun je dan heel makkelijk je portie toevoegen aan je Mijn Dag dagboek. Ideaal voor dingen die je vaker gaat maken.

De optie om een reccept in te voeren in de app zit nogal diep verstopt. Ik merk op Connect dagelijks dat weinig mensen van deze optie af weten. Tijd voor een korte uitleg!

Recept invoeren via de Weight Watchers app – stap voor stap screenshots

Volg de volgende stappen om je recept in te voeren via de Weight Watchers app (druk op de foto van stap 01 om deze te vergroten en de bijbehorende uitleg te lezen):

Je hebt nu het recept ingevoerd. Je kunt het recept nu terug vinden bij Mijn Dag door te zoeken op de recept naam. Of je gaat bij Mijn Dag weer naar het plusje, naar Mijn Voedingsmiddelen, het tabje Recepten (bovenaan), en scrollt daar door je opgeslagen recepten heen.

Recept invoeren via de Weight Watchers website

Vind je het nog steeds een gedoe om een recept in te voeren via de WW app? Log dan vooral eens in op de website van Weight Watchers: daar is het invoeren van een recept een stuk makkelijker!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *