Home | Blog | Afvallen en op gewicht blijven | Weight Watchers (WW) | Nu ook vegetarische recepten waarbij de WeightWatchers ProPoints al voor je zijn uitgerekend

Nu ook vegetarische recepten waarbij de WeightWatchers ProPoints al voor je zijn uitgerekend

Om het vegetarisch afvallen nog makkelijker te maken!

Het online WeightWatchers programma bevalt me als vegetariër tot nu toe goed. Ik moet eerlijk zeggen dat ik niet heel fanatiek ben geweest nog en behoorlijk wat keren uit eten ben geweest waarbij ik me niet aan de puntjes heb gehouden.

Het is in het begin wel wat gezoek op de site omdat er zo ontzettend veel informatie te vinden is: je kunt er zo een paar uur per dag op je luie gat achter de computer door zitten.

Toch ben ik inmiddels al 3 kilogram afgevallen. Kun je nagaan wat er gebeurt als ik er echt voor ga ;-).

Minpuntje 1: maar 1x per week je gewicht invoeren

Je kunt maar 1x per week je gewicht invoeren. Ik krijg daar de zenuwen van en word onrustig. Ik zou dit liever iedere dag willen doen.

Minpuntje 2: geen officiele App voor Android telefoons 🙁

Jammer dat de officiële App er alleen voor de iphone is en niet voor Android. Alle onofficiële App alternatieven blijken rampzalig of incompleet. Omdat de site ook nog eens gebruik maakt van Flash moet ik hierdoor verplicht zo’n 6x per dag met een computer inloggen op de site om alles bij te houden. Jammer!

Verder eigenlijk totaal nog geen minpuntjes ontdekt!

Om het mezelf en andere vegetariërs wat makkelijker te maken tijdens het afvallen met het WeightWatchers programma, zullen sommige nieuwe en bestaande vegetarische recepten een ProPoints waarde erbij vermeld krijgen. Je kunt deze recepten vinden op de Vegetarische ProPoints Recepten pagina vinden.

Het is puur ter info bedoeld zodat je ook vegetarische recepten van eetsuggestie kunt gebruiken tijdens je afslankprogramma. Het is dus niet bedoeld als vervanging van de tool op het online programma van WeightWatchers!

Voor alle informatie over hoe je kunt afslanken en hoeveel ProPoints jij zou moeten gebruiken per dag kun je je het beste zelf inschrijven bij WeightWatchers – het is geschikt voor vegetariërs.

Heb je zelf al de ProPoints van een eetsuggestie recept uitgerekend?

Laat het vooral weten via een reactie op het recept: zo kan ik nog sneller de ProPoints bij de recepten zetten!