Home | Blog | 400+ likes: eetsuggestie deelt 1 vega kookboekje uit om dat te vieren!

400+ likes: eetsuggestie deelt 1 vega kookboekje uit om dat te vieren!

Wil jij dit leuke vega kookboekje winnen?

UPDATE 16-06-2013: de gelukkige winnares is Antje van B. met maarliefst 18 likes! 

Wow dat had ik nooit verwacht toen ik begon met m’n receptenverzameling online te zetten: meer dan 400 likes op facebook! Tijd voor een feestje  :-).

Mini boek Vegetarische gerechten

eetsuggestie.nl geeft 1 exemplaar weg van het boekje ‘Vegetarische Gerechten’. 


Een super leuk klein boekje dat in elke kast past met zowel vegetarische als veganistische recepten. De veggie recepten kunnen ook makkelijk omgebouwd worden tot vegan recepten.

>> BEKIJK HET BOEKJE op bol.com

Hoe kun je er voor zorgen dat jij degene bent die dit boekje ontvangt?

Het maakt niet uit of je nou zelf, of je oma, tante, moeder, broer, zus, collega een like op jouw reactie laat geven: degene met de meeste likes wint het boekje (de mensen die jouw reactie/motivatie liken, hoeven niet de eetsuggestie facebook pagina te liken maar het mag natuurlijk wel!).

Voorwaarden & spelregels

  • Voorwaarde is wel dat je zelf de eetsuggestie facebook pagina hebt geliked en dat dit nog het geval is op de sluitingsdatum want ik wil graag de volgers juist kans geven.
  • Verder geldt er een minimum van 3 likes om het boekje te kunnen winnen. Mochten de reactie met de meeste likes er minder dan 3 hebben op de sluitingsdatum, dan wordt de actie verlengd.
  • Op 16 juni 23:00 maak ik een aantal screenshots zodat de winnaar kan worden bepaald.
  • Ongepaste reacties met scheldwoorden of discriminerende taal maken geen kans op het boekje.
  • Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.Ook niet over dat het tijdstip van de screenshot bijvoorbeeld een paar seconden te laat of te vroeg is gemaakt. Ik zal met uiterste zorg proberen om op het juiste moment een screenshot te maken maar omdat dit mensenwerk is en de snelheid hiervan afhangt van hoeveel reacties er zijn gegeven, kan er een aantal seconden verschil in zitten.

Tip:

Je kunt voor je stemmers een directe link naar jouw reactie genereren door na het plaatsen van je reactie op de datum van je reactie te klikken. In de url balk verschijnt dan de link naar jouw reactie. Deze kun je vervolgens kopiëren en doorsturen naar je vrienden, familie en collega’s.