Home | Blog | 21 dagen vegan: start op 1 februari 2013!

21 dagen vegan: start op 1 februari 2013!

Eindelijk is het zo ver: 21 dagen lang veganistisch eten (tegelijk met de VeganChallenge 🙂

Al een aantal maanden ben ik allerlei veganistische recepten en producten aan het uitproberen. Intussen heb ik besloten om m’n 21 dagen vegan te gaan starten tegelijk met de VeganChallengeKan ik mooi een beetje steun vinden bij meer dan duizend anderen en wat extra inspiratie opdoen voor recepten.

Op de eerste dag krijg ik meteen visite te eten dus meteen spannend!

O kaas, heerlijke kaas *snik*

Morgen begin ik, en ik zit al 2 dagen lang weemoedig te staren naar iedere foto waar iets van kaas in zit. Vooral die pizza’s mmmm! Dat wordt echt even omschakelen! En nu zijn heel veel veganistische recepten ook nog eens met pap-achtige ontbijtjes of met pannenkoeken (iets dat ik echt totaal niet naar binnen krijg)… Een echte uitdaging dus!

Toch wil ik het heel graag proberen. Ik heb inmiddels al veel producten ontdekt die erg smakelijk zijn en toch bite hebben. Ik ben wat dat betreft blij dat ik wat voorbereiding heb getroffen qua uitproberen van veganistisch eten.