Home | Blog | 21 dagen vegan: afsluiting met vegetarische workshop bij Librije’s Atelier

21 dagen vegan: afsluiting met vegetarische workshop bij Librije’s Atelier

De 21 dagen veganistisch eten zitten er al weer bijna op!

Toen ik net begon leek het zo lang: 21 dagen… (voor iedereen die de VeganChallenge doet nog 7 dagen extra!). Maar dat vliegt voorbij, zeker als je het ook nog druk hebt op werk.

Om het einde te vieren ga ik eind februari weer eens een kookworkshop vegetarisch koken doen bij De Librije – altijd een succes!

Ik heb er nu al zin in :-).>

Het Vegan eten beviel zowel goed als niet goed.

Goede dingen:

Ik word er lekker creatief van en heb veel nieuwe recepten ontdekt en bedacht. Heel anders gegeten ook door de recepten en dagmenu’s van de website van de VeganChallenge. Ik ga zeker een aantal dagen in de week vegan eten vanaf nu.

Niet zo goede dingen:

Constante buikproblemen, weinig energie, veel slapen (echt uitgeput!).

Of ik had al van bepaalde stoffen niet genoeg reserves in m’n lichaam en/of ik neem ze niet genoeg op uit deze nieuwe voedingsstijl, of ik ben allergisch voor iets (soja? kokosmelk? rijstmelk? bepaalde graansoorten? lupine?).

Ik denk eerlijk gezegd dat ik ergens allergisch voor ben of een intolerantie voor heb. Ik heb het nog nooit meegemaakt dat ik gewoon meer dan 2 weken lang elke dag buikproblemen had ondanks dat er voldoende vezels en afwisseling in het eten zaten. Misschien toch eens laten uitzoeken via de huisarts.